עוגיות טחינה טבעוניות

טחינה היא אולי חומר הגלם הכי קלישאתי שיש לטבעונים... הרבה אנשים נוטים לחשוב שאנחנו שמים טחינה בכל דבר שאנחנו מכינים. אז זהו שלא. אבל יש פעמים שהיא בהחלט עושה את העבודה בצורה נהדרת

במתכון הזה הטחינה יוצרת מרקם שפשוט נמס בפה. אלה עוגיות שמכינים ממש בכמה דקות והן הולכות יופי עם שתייה חמה ליד

אם תחשבו רגע מזה בעצם טחינה מדובר במחית של שומשום אז ברגע שיימאס לכם להכין אותן עם טחינה תחליפו בכל מחית אגוזים אחרת כי גיוון הוא שם המשחק

:)

:חומרים

טחינה גולמית 80 גרם

אבקת סוכר 50 גרם

שקית סוכר וניל

קמח 150 גרם

שמן 4 כפות

אבקת אפייה 3/4 כפית

:הכנה

.מחממים תנור ל170 מעלות

.מערבבים את הטחינה עם אבקת הסוכר, סוכר וניל והשמן עם קבלת תערובת אחידה

.בקערה נפרדת מערבבים קמח ואבקת אפייה

.יוצקים את תערובת הקמח על תערובת הטחינה ומערבבים עם כף עד שנוצר בצק אחיד

.יוצרים כדורים קטנים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה

.אופים כ15 דקות עד שהעוגיות מזהיבות מעט ומתחילים להיות בהן סדקים

 

.העוגיות נשמרות כשבוע בכלי אטום

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

כל הזכויות שמורות לשוגיה אפיית בוטיק 2017 ©

052-8548379

Follow Us
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square